utvecklas inom medveten livsstil och livsdesign med

Thomasine von Bodungen

Thomasine är diplomerad holistisk livscoach och utbildad inom reikihealing och yinyoga. Hon fokuserar på hela människan (kroppen, sinnet och själen) genom hela livet för att inspirera och guida mot en större medvetenhet och livsglädje. Genom en medveten livsstil vill hon hjälpa andra att designa det liv som är rätt för just dem.

Läs mer nedan eller gå direkt till kursen!

Till kursen

När Thomasine var 25 år så landade hon i insikten att hon inte levde på ett sätt som var rätt för henne. Det ledde henne in på en resa som väckte en stor passion för personlig utveckling, mental hälsa och medveten livsstil. 

Hennes vision är att dela allt det som hjälpte henne att gå från utbränd, sönderstressad och full av prestationsångest till balanserad, medveten och sann mot sig själv. Hon vill inspirera till en mer medveten livsstil och större förståelse och respekt för att vi är alla är olika, har olika behov och fungerar på olika sätt.

I kursen "5 steg till en mer medveten livsstil" guidar hon dig till större medvetenhet kring vem du är, vad du vill, vad det är som skaver i ditt liv och vilken förändring du behöver göra för att må och leva så som du vill. Den här kursen är ditt första steg mot att leva ditt bästa liv. 

Vad innebär wellness för dig?
Att leva i kontakt med mig själv, min kropp och min själ så att jag alltid kan ge mig själv det jag behöver för att må så bra som möjligt. 

Vad gör du för att höja din wellness vibration?
Jag försöker också att vara medveten i min vardag kring hur saker och ting får mig att må så att jag aktivt kan välja det som får mig att må bra i alla situationer. Om jag behöver en snabb "pick me up" så funkar meditation alltid för mig! Varje gång jag mediterar (och då mediterar jag nästan varje dag) blir jag lika överväldigad över hur det påverkar mig och hur det skiftar hela min energi. Ett riktigt life hack!  

Vad är ditt mål med kursen?
Att inspirera till större medvetenhet, förståelse och respekt för oss själva så att fler vågar stänga av autopiloten och börja leva det liv som är rätt för just dem. Alla de verktyg som jag önskar att någon tidigare hade delat med mig ger jag nu vidare i den här kursen.