Bli inspirerad till en vegansk livsstil med

Sofie Wiberg

Med sin kurs "10 steg till att börja äta med veganskt" vill Sofie inspirera till en hälsosam livsstil och välmående inifrån och ut. Förutom Sofies egen matresa, goda recept och tips på veganska alternativ så innehåller kursen inspiration för hur du står stark i din egen sanning och ditt beslut att bli vegan. Sofie delar också sina bästa råd kring hur du enkelt och smidigt kan välja veganska alternativ i vardagliga situationer som att på restaurang eller när du blir bortbjuden på middag.

Läs mer nedan eller gå direkt till kursen!

Till kursen
Sofie är en kreativ själ som till vardags driver eget företag inom marknadsföring, fotografi och hälsa. Hon är certifierad vegansk kostrådgivare, hälsocoach och shamansk healer med en stor passion för hälsa och välmående, inifrån och ut.

Sofies resa mot ett mer välmående liv började under en period när hennes hälsa var som sämst. Hon levde ett liv med daglig magproblematik, illamående och en dålig relation till mat, kroppen och till sig själv. Det var när Sofie hittade den veganska kosten och livsstilen som hennes hälsoproblem försvann och allt förändrades till det bättre, hon fick äntligen sitt liv tillbaka.

Idag har Sofie varit vegan i över 6 år och i hennes kurs ”10 steg till att börja äta mer veganskt” berättar hon att det är ett av de bästa besluten hon tagit i hela sitt liv. Idag är ett av hennes missons att guida dig och många andra till att börja äta mer veganskt för att göra skillnad för din egen hälsa, men också för djuren och miljön!

Vad innebär wellness för dig?
Wellness för mig handlar om att må bra, inifrån och ut. Jag tror att hälsa och välmående börjar inifrån och att det kan se olika ut för alla. Därför har det varit så viktigt att lära känna mig själv på djupet för att förstå vad JAG behöver för att må bra och vara i balans.

Vad gör du för att höja din wellness vibration?
Jag checkar in med mig själv för att se vad jag behöver för att må bra vid varje tillfälle. Vissa dagar kan jag behöva ta en promenad i skogen, spendera tid i köket för att laga en näringsrik måltid eller meditera för att höja min wellness vibration. Andra dagar kan jag behöva hänga med mina bästa vänner, sätta på min favoritlåt och dansa eller köra ett härligt träningspass på gymmet.

Vad är ditt mål med kursen?
Att göra det så enkelt som möjligt för fler att börja äta mer veganskt! Jag minns själv hur förvirrande det kunde kännas i början - Vad äter man som vegan? Hur får man i sig protein? Hur gör man när man blir bortbjuden på middag? Med den här kursen får du en komplett guide så att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att äta mer veganskt. Jag lovar att det inte så krångligt som man kanske kan tro!

Kom i kontakt med Sofie:
Hemsida: www.sofiewiberg.se
Instagram: @sofiewiberg
Mail: sofie@sofiewiberg.se