lär dig mer om färgens magiskra kraft med

SARA GARANTY

I Saras kurs "Skapa ditt drömliv med hjälp av färg" får du en omfattande förståelse för olika färgers egenskaper och hur du med hjälp av färg kan skapa positiva förändringar i ditt liv. Lär dig hur du kan använda färg för att komma i kontakt med din egen visdom, kraft, passion och essens.

Läs mer nedan eller gå direkt till kursen!

Till kursen

Jag är utbildad inredningsdesigner, yogalärare och medial rådgivare inom auraläsning. De senaste 10 åren har jag specialiserat mig på färg och färgens inverkan på vårt välmående och vår hälsa. Idag jobbar jag som färgrådgivare samt håller föreläsningar för arkitekter, inredare och på designhögskolor om hur vi kan använda oss och kombinera färg för ökat välmående.

När jag började på min resa och började läka mig själv med färg med hjälp av den forskning jag hittade på ämnet förstod jag att detta var något som finns därute men som fortfarande är okänt för många beslöt jag mig för att göra de till mitt soul mission att sprida färgens magiska värld och effekter till fler. Jag jobbar även medialt med färger där jag läser av människors aura för att hitta eventuella energiblockeringar och på så sätt även hitta andras soul mission här i livet. Jag har även skapat nordic Starseeds där jag är med och samlar andra ljusbärare som är här på jorden för att skapa förändring i den tid vi lever i nu. 

Vad innebär wellness för dig: 
För mig handlar det om att hitta en balans i vardagen, att hitta kraft och styrka för att njuta och känna tacksamhet av det jag har framför mig men även finna kraft till att uppnå mina drömmar. 

Vad gör du för att höja din wellness vibration: 
Jag använder mig av olika färger som ceremonier i min vardag. Tex. en grön filt när jag mediterar, en blå tröja när jag ska stå inför publik, min kaffekopp är röd för att ge ig lite extra energi på morgonen. Jag har även olika kristaller och eteriska oljor runt omkring mig som är kopplade till olika färger för att lätt kunna förändra en negativ spiral till en mer positiv spiral. Jag försöker också tänka på att vara energimässigt medveten genom att skapa olika ceremonier. tex. duka fint innan jag ska äta, tända ett ljus och rökelse när jag mediterar, ha ordning på mina saker, se till att få in flera roliga dejter med mig själv per vecka där jag går och dansar eller tar fram mina färgpennor och ritar. 

Vad är ditt mål med kursen: 
Att inspirera andra till att förstå färgernas magiska värld, vad de kan göra för oss och hur du kan börja använda dig av mera färg i vardagen. Fenomenet färg är enorm och när du får tillgång till kunskapen om färgens helande egenskaper kan du börja göra positiva förändringar i ditt liv och komma i kontakt med din egen visdom, kraft, passion och essens. När vi mår bra och är i kontakt med oss själva har vi lättare att även ge till våra nära och kära och börjar fler ta hand om sig själva kan vi tillsammans skapa en positiv spiral på jorden.

Mer om Sara:

Hemsida: www.saragaranty.com
Instagram: @saragaranty
Facebookgrupp: Thecolourmovement
Poddavsnitt: Holy Crap nr 100
Bokning för aurareading: https://www.theswirl.co/saragaranty