Wellbration är en ordlek av två engelska ord som vi tycker lite extra mycket om: wellness och vibration. Det är egentligen ganska enkelt: vårt mål med wellbration är att hjälpa dig höja din wellness vibration. Din wellbration, helt enkelt. För oss är din wellbration lika med din nivå av välmående, och vi finns här för hjälpa dig att må bättre. 

Hur? Wellbration är din go-to destinantion för personlig utveckling. Vi vill erbjuda ett brett utbud av innehållsrika onlinekurser så att det finns något för alla. Vi vill att just du ska kunna hitta de verktyg som bäst hjälper dig att utveckla ditt välmående - oavsett om det är genom t ex yoga, meditation, eteriska oljor, mental träning eller kost. Vi välkomnar alla som vill vara en del av vår vision att hjälpa fler att utveckla sitt fysiska, mentala och emotionella välmående. 

Kärnan i Wellbration är att främja hälsa och välmående och vi ser på hälsa ur ett holistiskt perspektiv. Hälsa är inte bara kost eller träning - det är också vad du läser, vad du lyssnar på, vad du ser och människorna omkring dig. Just människorna vi väljer att omge oss med tycker vi är extra viktigt. Att ge sig själv hälsosamma och givande relationer är en viktig förutsättning för att må bra. Wellbration bygger på en känsla av gemenskap och i Wellbration Community kan du inspireras av andra som, liksom vi, drivs av att utveckla sig själva och sitt välmående. 

Vi vet att det kan vara svårt att prioritera att jobba med sig själv så vi har gjort det så enkelt som möjligt. Våra onlinekurser kan du göra precis var och när du vill för att det ska passa ditt schema. Eftersom allt kursmaterial är helt digitalt så kan du göra kursen i din egen takt oavsett hur långt kursupplägg det är. En åtta veckor lång kurs kan egentligen ta både färre och betydligt fler veckor att genomföra - det är helt upp till dig. Allt material du behöver finns i kursen så ditt enda uppdrag blir att skapa lite tid till att prioritera dig själv och ditt välmående. Varför inte försöka hitta en liten stund varje dag? Du förtjänar att vara den bästa versionen av dig själv. Vi finns här för att hjälpa dig. 

 

WELLBRATIONS VÄRDEORD


Accessible - Vi tror på att göra det så enkelt och tillgängligt som möjligt. Inga startdatum och inga deadlines. Du köper enkelt din kurs via wellbration.se och får direkt tillgång till den via vår användarvänliga kursportal. Där har du en tydlig översikt över kursmaterialet och kan lägga upp hur du går din kurs precis hur, var och när du vill. 

Wellbeing - Kärnan i wellbration är välmående. Alla kurser oavsett kategori eller område har ett gemensamt mål: att hjälpa dig att må bättre. Vi tror på holistisk hälsa, helhetshälsa, och att jobba på din hälsa och ditt välmående inom alla områden i ditt liv. 

Everyone - Wellbration är ett inkluderande varumärke för ALLA som är intresserade av att jobba med sin hälsa och sitt välmående. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser inom en mängd olika områden för att det ska finnas något som passar alla. 

Anywhere - Alla kurser på Wellbration är 100% digitala och går att göra när som helst, var som helst och hur som helst. I mobilen, surfplattan eller datorn. Hemma, på kontoret, i bilen. Vi vill möta dig precis där du är och göra det möjligt får dig att anpassa din kurs helt och hållet efter dina egna behov och förutsättningar. 

Let's raise your wellness vibration!

TEAM Wellbration