Eteriska oljor för en naturlig livsstil med

Marlen Bakke

Marlen Bakke brinner för naturlig hälsa, yoga och eteriska oljor och både inspirerar och guidar människor att leva naturligt, intuitivt och medvetet. Med sin kurs "Eteriska oljor för en naturlig livsstil" vill Marlen inspirera till att börja använda eteriska oljor och på så sätt få ta del av dess fantastiska egenskaper i din vardag. Eteriska oljor har både hälsofördelar som att lindra hudirritationer, främja hälsosam matsmältning, motverka sömnproblem och lindra magbesvär för att nämna en del, och känslomässiga fördelar som exempelvis skapa lugn, ge energi och vara uppfriskande. 

Marlen går igenom steg för steg till hur du kan börja utforska naturens lösningar före syntetiska och hon delar sina bästa tips för att du enkelt ska komma igång!

Läs mer nedan eller gå direkt till kursen!

Till kursen
Mitt namn är Marlen Bakke, jag är uppvuxen i Nord-Norge men har många år bott och arbetat över hela världen och nu har jag förälskad mig i vackra Stockholm. Jag jobbar som affärsrådgivare, coach och yogalärare. Jag brinner för naturlig hälsa, yoga och eteriska oljor och håller workshops inom dessa områden där mitt uppdrag är att inspirera andra att leva naturligt, intuitivt och medvetet.
 
Jag älskar också att skapa egna naturliga oljeblandningar och dofter för hud, hår och välbefinnande.
 
Intresset för örter och naturens medicin har jag alltid haft med mig men det var först när jag blev sjuk i 20-årsåldern som eteriska oljor verkligen satt djupa spår och förändrade mitt liv till det bättre. Ur detta föddes drivkraften och passionen att dela kunskapen vidare och jobbar idag med att guida kring hur en kan få in eteriska oljor i sitt vardagliga liv. Jag älskar verkligen eteriska oljor! 
 
- Vad innebär wellness för dig?
 
Att må bra i sig själv och ta hand om sig fysiskt, psykisk och spirituellt. Min viktigaste wellness-rutin för tillfället är att vara medveten om vilken frekvens energin jag vibrerar på har. Det jag vibrerar ur mig genom min energi är det jag attraherar. Det vill säga om jag vibrerar ut en lågfrekvent känsla av rädsla så kommer jag att mötas därefter. När jag vibrerar på en högfrekvent känsla av tacksamhet, kärlek, helhet och värde, attraherar jag människor och möjligheter som är i resonans med min design och mitt sanna, naturliga uttryck. Vi har alltid ett val. Du kan också, varje morgon välja vem du vill vara. Vill du leva ett liv baserat på rädslan för vad andra ska säga och tycka? Eller vill du leva ett liv i flöde och lätthet, autentisk och ärlig mot dig själv?
 
- Vad gör du för att höja din wellness vibration? 
 
Naturen är min medicin! Jag går dagligen i naturen och nära havet med min hund Luna. Sen känner jag verkligen hur Yoga och meditation på morgonen sätter standarden för resten av dagen. 
 
Jag älskar Dr Joe Dispensas morgonmeditation. Den tar mig in i en högfrekvent vibration på morgonen. Eteriske oljor har hög frekvens och jag använder dom jämnt under dagen efter behov. 
 
Annars tar jag hand om min kropp och sinne och gör saker som gör mig glad . 
 
- Vad är ditt mål med kursen? 
 
Att flera ska få nytta av dom fantastiska egenskaper som eteriska oljor har. Att man ska känna sig trygg och säker på hur man kan använda dom och få mest möjligt nytta av dom i sin vardag. Visa på hur dom gör livet bättre helt enkelt!