lär dig leva i synk med din menscykel med

Lisa Stenberg

I mer än 10 år har Lisa nördat in sig på allt som har med kvinnlig hormonhälsa att göra. Hon menar att det är helt mind blowing hur mycket bättre kvinnor kan må bara genom att acceptera och leva i enlighet med den kvinnliga biologin. I hennes kurs "Lev i synk med din menscykel" så får du lära dig hur du kan påverka ditt välmående genom cykelns olika faser med hjälp av vardagliga verktyg som mat, rörelse och mental träning.

Läs mer nedan eller gå direkt till kursen!

Till kursen

Lisa är hälsojunkien som jobbar till vardags med pr och kommunikation samt håller i cardio-cirklar med BARRE-inslag under namnet SoulSweat. Hon är även en i teamet här på Wellbration! 

Hon har jobbat med träning och hälsa i olika former sen hon var 15 år, som instruktör, föreläsare, författare. Träning för henne är så mycket mer än själva träningspasset, det är en inställning till livet. Genom träning har hon fått respekt för hennes kropp, mående och vad vi människor kan åstadkomma genom att varje dag välja oss själva genom att snöra på oss träningsskorna eller ta plats på mattan.

Under de senaste 10 åren har hon nördat ner sig i den kvinnliga biologin, vår menscykel och sammanfattat forskning samt intervjuat experter inom området.  Det resulterade i Sveriges första bok om PMS "Bli vän med din pms", som också är grunden för denna kurs hon delar med er här. När Lisa började leva i synk med sin menscykel förändrades hela hennes liv. Från att leva med ångest, energitapp och en kropp som var i obalans till ett liv i harmoni. Idag brinner hon för att dela kunskapen vidare, så att fler får upptäcka kraften av att leva i synk med sin kvinnliga biologi. 

Vad innebär wellness för dig?
En själ som ler, och muskler som skrattar! 

Vad gör du för att höja din wellness vibration?
Jag älskar rörelse! Allt från löpning till boxning till dans till yoga till styrketräning. När min kropp är i rörelse mår jag som bäst, och effekterna jag får av att röra mig är helt magiska. Jag blir gladare, lugnare, mer kärleksfull och skarp! Det är mitt absolut bästa sätt för att attrahera bra energi och för att göra mig av med dålig energi.

Vad är ditt mål med kursen?
Att ge kvinnor kunskap om vår kvinnliga biologi, hur den påverkar oss i vårt everyday life och vad vi kan göra för att leva i synk med den = må vårt bästa jag! Vetskapen att jag själv kan påverka hur jag ska må under en månad är sånt hallelujah moment som ALLA måste få uppleva.