Kom i kontakt med din inre guide tillsammans med

Josefin Dahlberg

Josefin är hälsoinfluencern som är grundare till Wellbration och som brinner för välmående, både för sin egen del och för att inspirera andra. I hennes sociala medier kanaler inspirerar hon dagligen tusentals till att ta hand om sig själva och följa sin inre sanning. I kursen ”Connecta med din inre guide - 10 min om dagen i 10 dagar” guidar hon dig genom dagliga övningar till att stärka din kontakt med din inre guide så att du kan höra din inre sanning och våga följa den.

Läs mer nedan eller gå direkt till kursen!

Till kursen
Hej fina du, din inre guide väntar på att du ska stanna upp och lyssna inåt och låta dig guidas inifrån för att leva ditt bästa liv, din sanning. Många av oss tappar vår kontakt med oss själva, vår inre guide under uppväxten, tonåren, livet för att vi istället för att lyssna inåt börjar lyssna utåt. Vi vill bli omtyckta, vara duktiga och bryr oss mer om vad andra tycker och tänker om oss vilket kan leda till att vi känner oss vilsna och tappar tron på oss själva. Men din inre guide finns alltid inom dig och vet precis vad du vill och behöver och är så redo att guida dig genom livet. Det enda du behöver göra är att stanna upp och lyssna inåt för att tillåta dig själv att bli guidad istället för att låta tankarna och rädslorna styra ditt liv.

När jag hade alla saker på min checklista som jag hade drömt i många år insåg jag att jag inte var lycklig. Alla saker på listan hade skapats utifrån mitt ego, tankar, mina rädslor och då stannade jag för första gången sen jag var barn upp och lyssnande inåt och det förändrade hela mitt liv. Sen dess har jag följt min inre röst och idag lever jag mitt drömliv på riktigt.

I min kurs ”Connecta med din inre guide 10 min om dagen i 10 dagar” guidar jag dig till att hitta tillbaka till kontakten med dig själv så att du kan börja tro på dig själv igen, känna in vad du mår bra av, vad du behöver och vill i livet och få verktygen för att våga följa det.

Din själ är redo för en uppgradering, köp kursen så kör vi igång!

Vad innebär wellness för dig?
Jag tror till 100% på helheten när det kommer till vårt välmående. Vi kan tex träna och äta nyttigt men ändå må dåligt för wellness innebär så mycket mer än bara det. Det baseras på hur vi mår i alla olika delar i livet. Hur vi tar hand om oss själva, vad vi tänker om oss själva, vad vi tror att vi förtjänar, om vi får utlopp för vår kreativitet och känner glädje, vilka vi umgås med och hur vi ger oss själva återhämtning. Och det viktigaste jag lärt mig under alla år jag jobbat med mitt välmående är att wellness börjar inom oss. Om att känna in vad min inre guide säger för att kunna förstå vad jag behöver, mår bra av och vill i livet. När jag känt in det då kan jag följa det och skapa ett välmående och härligt liv!

Vad gör du för att höja din wellness vibration?
Jag prioriterar högt att ta hand om mig själv och få in mina Feel Good-rutiner i vardagen. Det har helt klart blivit mer av en utmaning sen jag fick barn men det går! Vissa dagar bli det fem minuter meditation och vissa dagar har jag en timme för mig själv men oavsett tiden så ser jag till att göra vad jag kan för att checka in med mig. Det hjälper mig att leva mitt liv inifrån istället för att fastna i att bli beroende av bekräftelse utifrån eller fastna i mina rädslor. Och framförallt gör det SÅ STOR skillnad för mitt välmående, energi och humör!

Vad är ditt mål med kursen?
Att hjälpa fler att släppa egot och istället leva mer inifrån. Det är så lätt att låta tankarna kontrollera oss och begränsa oss i livet men vi kan ta tillbaka kontrollen över våra tankar och istället låta oss guidas inifrån. Och när vi gör det kommer vi att känna mer meningsfullhet, vi kommer kunna skapa det liv vi känner är rätt för oss och vi kommer att må bättre!