Skapa balans genom rörelse och meditation

Jonna Oukili

Jonna är holistiska hälso- och livsstilsterapeuten, mindfulnessinstruktören och NLP-coachen som ger verktyg till hur du kan leva mer balanserat. I hennes kurs "Skapa balans genom rörelse och meditation" får du lära dig mer om rörlig- och stillasittande meditation för att komma i kontakt med hela dig själv. Hon delar hennes nycklar inom olika typer av mindfulness och hur du kan med hjälp av dessa skapa mer balans i ditt liv.

Läs mer nedan eller gå direkt till kursen!

Till kursen

Jonna har en stor passion för personlig utveckling och holistisk hälsa och är utbildad till holistisk hälso- och livsstilsterapeut, mindfulnessinstruktör och NLP-coach. Hon jobbar med att coacha och utbilda människor inom smärtproblematik, rädslor, låg självkänsla och prestation för att nämna några. 

Vad innebär wellness för dig?

För mig innebär Wellness att må bra i hela mig, kroppen, själen och hjärnan. Att vara accepterande till nuet, vara lyhörd till mig själv och ge mig det som jag behöver för att må så bra som möjligt. Det är en balans såklart och det viktigaste för mig har varit att skippa förbud och istället hitta det härliga i stunden. Ibland kanske det är en fantastisk middag och vin med vännerna, egentid i stillhet eller en grön juice efter ett svettigt zumbapass.

Vad gör du för att höja din wellness vibration?

Jag skrattar mycket, umgås med människor som får mig att må bra och gör härliga saker. Jag älskar vara i naturen och vid havet. Eftersom jag bor i Spanien har jag så nära till båda, vilket är fantastiskt så där tankar jag mycket energi. Jag kan längta till att bara få stå och lyssna till vågorna och landa in i kroppen. Hemma så slår jag ofta på en låt, rör mig och låter kroppen leva ut, gärna i kombination med matlagning. Bland det bästa jag vet är att ha ett kylskåp fullt av näring för att när som helst kunna ställa mig i köket i flera timmar och skapa magi. Att bjuda in vänner och familj på middagar med ett bord fullt av små veganska tapasskålar i alla möjliga färger är svårslaget.

Vad är ditt mål med kursen?

Jag vill att du ska förstå att det oftast inte är de stora förändringarna som gör den största skillnaden, utan de små, små stegen framåt hela tiden och att du inte behöver sträva efter att bli en stressfri meditationsexpert, utan att några minuters daglig närvaro på olika sätt kan göra så stor skillnad för att få en paus från tankeverksamheten. Jag vill att du ska få med dig verktygen som gör att du känner att det är enkelt.

Kursen innehåller varierade typer av meditation, både i stillhet och rörelse för att du ska kunna komma i kontakt ännu djupare med dig själv för att ta kontroll över ditt mående. Både det sårbara och kraftfulla.

https://www.holisticjonna.se/

https://www.instagram.com/holisticjonna/