Jag har köpt en kurs, var hittar jag den? 
Efter att du har gjort ditt köp så behöver du skapa ett konto på Wellbration.se för att kunna logga in och få tillgång till kursmaterialet.

Så här gör du:

  1. Klicka på “Kursportal” uppe i högre hörnet och sen på “Skapa konto”
  2. Skapa kontot med samma e-mail som du använde när du köpte kursen (kursen är kopplad till din e-mail så det är viktigt att du anger samma mail)
  3. Aktivera ditt konto - kolla din mail.
  4. Nu kan du logga in med ditt konto och hitta dina kurser under “Kursportal” eller i din profil "Gå till kursportalen".

Jag vill skapa en kurs, hur gör jag?
Kul! Har du en idé till en kurs som skulle kunna hjälpa andra till bättre välmående? Passar din kurs in i någon av kategorierna; Mindful Movement, Nutrition, Self Care, Meditation eller Inner Growth? 

Om svaret är ja, kontakta lisa@wellbration.com så får du mer information. 


Jag vill kontakta er, hur gör jag det på bästa sätt? 
Du kan alltid kontakta oss på hi@wellbration.com. Vi svarar på ditt mail så snart vi kan. 

Gäller det PR eller samarbetsförfrågningar, maila lisa@wellbration.com

Du kan också skriva ett direktmeddelande till oss på Instagram.


Kan jag betala med mitt friskvårdsbidrag? 
När du köper en kurs hos Wellbration så får du ett kvitto med moms som du kan använda som underlag för ditt friskvårdsbidrag. 


Kan jag ge bort en kurs som present? 
Självklart! En onlinekurs för ökat välmående är en otroligt fin present. Det lättaste är att köpa ett presentkort på valfri kurs eller summa så kan mottagaren själv registrera ett konto och använda sitt presentkort. Alternativet är att du köper en specifik kurs med din mail och att du eller mottagaren kontaktar oss när de har fått presenten så lägger vi över kursen på mottagarens konto. 

Hur länge har jag tillgång till mina kurser? 
För att du ska kunna göra din kurs i din egen takt så får du tillgång till kursen i två år från inköpsdatum om ingenting annat anges i kursbeskrivningen.