Foodjunkies gröna cleanse med

Foodjunkie

Edita är matinspiratören som under de senaste 8 åren har bloggat om mat under namnet Foodjunkie. I hennes sociala kanaler inspirerar hon kring lättlagad, vegetarisk och färgglad mat, utan pekpinnar. I kursen ”Foodjunkies gröna cleanse” guidar hon dig till en fem dagars cleanse med recept som är goda och näringsrika för mer energi och bättre välmående. En cleanse som ALLA kan göra! 

Läs mer nedan eller gå direkt till kursen!

Till kursen

 Hej!

Mitt namn är Edita och jag har under det senaste 8 åren bloggat om mat under namnet Foodjunkie. 

Jag är mer eller mindre uppväxt i min pappas restaurangkök. Jag älskade att springa runt bland gästerna och personalen i köket. Att alltid ha blivit serverad vällagad mat och haft bra råvaror hemma har skapat mitt stora intresse för mat. 

På bloggen Foodjunkie delar jag lättlagad, vegetariskt och färgglad mat men utan pekpinnar. Jag har alltid varit väldigt intresserad av hälsa och välmående vilket ofta speglar sig i den mat som jag delar på bloggen. 

Vad innebär wellness för dig?

Wellness för mig innebär i det stora hela ”balans”. Jag tror att vi kan skapa oss förutsättningar för vår kropp att bli den bästa versionen av sig själv. Jag försöker att hitta en balans mellan att sätta mål men att inte sätta för höga mål och krav på mig själv. Mår som bäst när jag är i balans i kost, rörelse och relationer. 

Vad gör du för att höja din wellness vibration? 

Jag öppnar kylen och ställer mig och lagar mat i timmar! En helgdag går jag gärna till en härlig matbutik och shoppar fina grönsaker och goda ostar. Matlagningen är min meditation. Då kan det vara att även laga bra mat till barnen eller en god middag för mig och min man eller ett härligt tjejgäng. Dukar fram på bordet och gör det gärna fint hemma. 

Vad är ditt mål med kursen? 

Mitt mål är att dela den upplevelse och de resultat som jag får av att cleansa. Vad jag oftast kommer till insikt med efter en cleanse är att min kropp inte mår bra av vissa livsmedel. Det största värdet av en cleanse är att inse vilken skillnad kosten gör för min hälsa. Jag är säker på att en cleanse även inspirerar till en sundare livsstil på lång sikt.