bli inspirerad till ett hälsosammare liv med

JOHANNA LJUNGGREN

Efter många års utforskande hittade Johanna metoden Bindvävs Vinyasa, eller Fascia Flossing det heter på engelska, som blev en vändpunkt för hennes välmående. Metoden gav henne ett helt nytt perspektiv och är idag en självklar del av hennes vardag. Nu delar hon ett Bindvävs Vinyasa-pass för att hjälpa dig att på ett hållbart sätt få in små rörelsemönster i vardagen som har stor effekt på ditt välmående. Johanna möter dig precis som du är, du behöver varken redskap eller erfarenhet för att gå den här kursen.

Läs mer nedan eller gå direkt till kursen!

Till kursen

Jag föddes i Ecuador, men har växte upp på fyra kontinenter och utvecklade i tidig ålder ett intressen för olika kulturer och sätt att leva. Jag började som modestylist men lämnade branschen för att utbildade mig till yogalärare och senare matkreatör. Jag har undervisat och praktiserat yoga i 22 år, en spännande resa. 

Nu förenar jag mina yrken och intressen på de egna plattformarna och även som PR konsult för andra märken.  

De senaste 10 åren, efter att ha gått igenom en personlig kris, har mental hälsa, miljön, klimatet och mångfald blivit filter strävar att se det jag skapar igenom. Det räcker inte längre med att vara kreativ och skapa vackert, vi behöver även se över vilken påverkan det har på världen runt om oss idag och i framtiden. 

Jag fortsätter ständigt att utforska nya sätt för kreativ kommunikation och utbildar både mig själv och andra under tiden. Nya sätt att dela budskap kring yoga, välmåendet, konst, skönhet, mode, mat och hållbarhet, allt är sammanlänkat. 

Fascia Flossing metoden blev en vändpunkt i mitt liv och träning. Genom den hittade jag tillbaka till ett bredare perspektiv att se på vålmande. Den fascian/bindväven som är en del av oss idag skapades när vi var i embryostadiet, tänk vad mycket nycklar som sitter i det nätverket. Nycklar som kan skapa en helhet i en annars så fragmenterad värld.  

Det här passet är för dig som behöver skapa ett flöde i kroppen, som har problem med matsmältning, stress, sömnen och har ett överflöde av skärmtid. Du behöver inte vara yogi eller ägna dig åt andra spirituella ritualer.  

Vad innebär wellness för dig? 
Att hela människan får plats, less gives more. Att skapa en plattform där du inte behöver massa prylar för att göra din träning utan kan komma som du är, med vad du har och hitta din rytm.  

Vad gör du för att höja din wellness vibration? 
Fascia Flossing med fokus att stimulera mitt lymfsystem, ett lymfsystem som mår bra skapar enorma möjligheter för individen att hela sig själv. 

Vad är ditt mål med kursen? 
Att ge eleverna verktyg för att hitta ett hållbart sätt att få in små rörelsemönster i vardagen. Innan jobbet, under jobbet, efter jobbet eller på fritiden. Varje grundläggande sekvens kan utföras med små förändringar för maximal effekt. Du kan använda ditt hem som redskap och behöver inte köpa en massa extra bits för att utföra passet.