Balansera och boosta dina chakran med

Annika Panotzki

Annika är den holistiska Medicine Woman med en brinnande passion att se andra få kontakt med sina egna förmågor till självläkning och boosta kroppen med allt som den behöver. Hon har guidat hundratals kvinnor tillbaka till den sanna visdomen om dem själva och det är precis det hon vill hjälpa dig med i den här kursen. "Höj din vibration genom att balansera dina chakran" är kursen för dig som vill ta tillbaka din kraft och läka, balansera och boosta dina chakran för bättre välmående och mer energi i livet.

Läs mer nedan eller gå direkt till kursen!

Till kursen

Det är ingen slump att du hittat just hit!


Mitt namn är Annika Panotzki och jag lever som en modern “Medicine Woman” mitt i Stockholms brus. För 20 år sedan levde jag ett liv där mitt högsensitiva jag ofta hamnade i situationer och relationer där jag tappade min kraft. Jag visste att kraften fanns där men jag hade ingen aning om hur jag skulle komma i kontakt med den. Livet ledde mig in i en resa där jag öppnade ett av Stockholms första holistiska center “Conscious Life” och kom i kontakt med yoga samt meditation. Trots detta hade jag det utmanande att verkligen kliva in i mitt sanna autentiska jag. Det var så mycket som fanns i det förflutna som tog en stor plats i livet.

När jag kom i kontakt med den shamanska vägen hittade jag hem i mig själv. Jag förstod att svaren jag sökte där ute fanns inom mig, i min fantastiska kropp och själ. De djupa teknikerna jag fick lära mig från Anderna i Peru och knyta an med mitt energisystem -  mitt chakra system där all healing fanns tillgänglig. De förändrade mitt liv.

Sen dess har jag djupdykt in i denna vackra naturlära som med elementen och vår vackra jord har lärt mig hur jag står fullt ut i min vilda kraft, lyssnar till min visdom och följer min själ modigt. Min expertis i plantor, superfoods och örter assisterar till att sprida deras fantastiska gåvor. I över tio år har jag guidat hundratals kvinnor in i deras egna kraft och healing i kurser, sessioner, cirklar och min utbildning “Medicine Woman Shamansk Healing Training”. Det är min absoluta passion att se andra få kontakt med sina egna förmågor till självläkning och boosta kroppen med allt som den behöver. Alla svar finns verkligen inom en. Jag är bara här för att påminna dig och andra om det. Guida er tillbaka till den sanna visdomen om er själva. På det sättet förändrades hela mitt liv och nu vill jag dela en del av mina verktyg här i denna kurs. 


Vad innebär wellness för dig?

Att sluta lyssna på vad alla andra gör, tycker och tänker. Lär känna din kropp och se vad den försöker att signalera. Egentligen är det ganska enkelt. Var uppmärksam på vad som GER dig energi och vad som TAR din energi. Börja göra val i livet där det mesta GER energi. Det går att tillämpa på mat, vanor, relationer, projekt, jobb osv.


Fyll hela tiden på din energibank och använd den energin du har fyllt på med till att följa själens drömmar. Allt annat tar bara onödig fokus bort från det som är DIN väg. 

Vad gör du för att höja din wellness vibration?

För mig är naturen väldigt viktig. Att återknyta kontakten med skog, vatten, träden och elementen. I stan tar jag in naturen genom att äta så naturlig mat jag kan och boosta mig själv med Superfoods. Jag har slutat att ta in vad “alla andra gör” och följer min egna kropp och själ. Ibland är det att sova eller vila mer. Ibland vill jag bara vara kreativ och lekfull. Andra perioder älskar jag att jobba på ett projekt dedikerat.

Jag följer mina egna cykler och lyssnar verkligen varje dag till mitt hjärta. Ingenting är statiskt. Frihet är viktigt för mig och jag bygger mitt liv så jag alltid kan göra det som känns sant för mig. Utan krav eller måsten.
Jag älskar även att spendera mycket tid med mina fyra barn som ger mig så mycket kärlek och energi. De får mig att hela tiden se livets mening. Att inte ta allt så allvarligt utan komma ihåg att skratta och njuta av livet. 

Vad är ditt mål med kursen?

Att fler ska förstå vilken kraft vi själva besitter. Många lär inte känna sig själva och sitt energisystem - chakrorna på djupet. Genom att känna HELA dig själv kan du göra medvetna val som gör dig fri från beteendemönster, fastna i tankar och oro samt förstå att det är DU som kan förändra ditt liv själv! I vårt samhälle har vi inte blivit lärda denna visdom och verktyg. Jag vill nu ge dem till dig i denna kurs så du kan stå fullt ut i din egna kraft, healing och visdom. Uråldrig visdom in i det moderna livet. Låt mig visa dig vägen tillbaka till ditt sanna jag, Detta är verktyg för livet!