MEDITERA MED ABOUT YOGA

MAGNUS & SHEILA

Magnus och Sheila har båda lång erfarenhet av yoga och meditation som de vanligtvis delar genom sitt koncept About Yoga. Ambitionen är att tillgängliggöra meditationen, så att alla kan skapa en egen meditationspraktik. Yoga och meditation är för alla. I deras första onlinekurs "Kom igång att meditera på 7 dagar" så hittar du information, tips och verktyg för hur du kan få in meditation i din vardag tillsammans med flera guidade meditationer, mindfullness-övningar och yogasekvenser.

Läs mer nedan eller gå direkt till kursen!

Till kursen

About Yoga består av yoga- och meditationslärarna Magnus Fridh och Sheila Arnell. Deras mål är att skapa ytor för vila mitt i vardagens skyndande. Att skapa möjlighet för alla och envar att kunna få återhämtning, paus från det som stressar och sätta grunden för en hållbar livsstil.

Sheila har utövat yoga och meditation i totalt sju år och undervisar sedan tre år tillbaka ashtanga-, yin- och hathayoga, breath work och meditation.

Magnus är författare till boken "Viloläge (mindfulness och meditation i vardagen" samt "Att vara stilla när allt skyndar”. 

Vad innebär wellness för er? 
Att vara snäll mot sig själv genom att hitta balans istället för att söka perfektion. 

Vad gör ni för att höja er wellness vibration?
Vi är praktiker och utövar yoga, meditation och breath work sex dagar i veckan. Det viktiga är inte hur länge man tränar utan att det blir regelbundet. 

Vad är ert mål med kursen? 
Det finns fungerande och kraftfulla verktyg för att lindra symptom som stress, oro och ångest och vi vill dela med oss av vår kunskap. Vi älskar rörelse och aktivitet men tror också på stillhetens, tystnadens och återhämtningens kraft. 

Kom i kontakt med About Yoga:
Hemsida: www.aboutyoga.se
Instagram: @about_yoga
Mail: helpaboutyoga@gmail.com