Vilka kurser kommer du kunna hitta här?

På Wellbration erbjuder vi onlinekurser inom fem kategorier där du kommer kunna hitta allt du behöver veta om holistisk hälsa och personlig utveckling. Nyfiken på vilka våra kategorier är och vilken typ av kurser du kommer kunna hitta under varje kategori? Då har du hamnat helt rätt!

Mindful Movement
Det är ingen nyhet att vi mår bra av att röra på oss. Som namnet avslöjar tror vi dock att det handlar om medveten träning som kombinerar både kropp och sinne för en holistisk träningsupplevelse. Här kommer du bland annat att kunna hitta kurser inom yoga, pilates, qigong, dans och annat härligt. 

Är du nybliven mamma? Missa inte "Yoga och meditation för nyblivna mammor"!


Nutrition
Välmående börjar inifrån. Det är många faktorer som spelar in i vårt välmående och även om man inte enbart kan äta sig till en optimal hälsa så har det vi stoppar i oss stor effekt på hur vi mår. Självklart vill vi boosta oss själva med bra näring och energi som hjälper oss att stråla inifrån och ut, eller hur? Du kan t ex "Bli proffs på grön mat" eller bli inspirerad till en helt vegansk kost med kursen "10 steg till att äta mer vegansk". 

Inner Growth
I kategorin Inner Growth hittar du kurser som på olika sätt hjälper dig att bli mer medveten om vem du är och vad du behöver för att må bra. Vi vill ge dig möjligheten att utforska en mängd olika verktyg, tekniker och redskap för att skapa en hållbar vardag där du på ett enkelt och självklart sätt tar hand om dig själv. Du kan t ex lära dig att "Skapa ditt drömliv med hjälp av färg" eller få hjälp att att minska stress och press samtidigt som du blir mer medveten om hur du vill att just ditt liv ska se ut i kursen "Designa ditt liv så som du vill leva". 

Self Care
Varför det är så svårt att prioritera tid att ta hand om oss själv kan vi inte svara på, men vi vet däremot att Self Care ofta hamnar alldeles för långt ner på to-do listan. Att ta hand om oss själva borde vara en självklar del av livet och vardagen, så det är en självklar kategori på Wellbration. Här kommer du kunna hitta allt från naturlig hudvård och eteriska oljor till lymfsystemet och self love. Missa inte kursen "Fascia Flossing" där Johanna på Detoxlife delar tekniken som förändrade hennes perspektiv på välmående. 


Meditation
Ett av de mest omtalade och effektfulla verktyg som finns för ökat välmående är meditation. Det finns dock många förutfattade meningar och missvisande bilder om meditation, så i den här kategorin vill vi erbjuda kurser som ger ett varierande perspektiv på meditation så att du kan hitta en form som passar just dig. Du kommer hitta kurser om hur du får in meditation i vardagen, olika typer av meditationer, meditationer för olika tillfällen - ja, helt enkelt allt du behöver för att ta din meditationspraktik till nästa nivå. Om du känner att din vardag består av mycket stress och ångest, missa inte att spana in kursen "Dämpa ångest på 7 dagar med hjälp av meditation" med About Yoga. 

Let's raise your wellness vibration! 

Följ oss på instagram @wellbration för daglig wellness inspiration.