Vad är Wellbration?

Wellbration är en ordlek av två engelska ord som vi tycker lite extra mycket om: wellness och vibration. Det är egentligen ganska enkelt: vårt mål med wellbration är att hjälpa dig höja din wellness vibration. Din wellbration, helt enkelt. För oss är din wellbration lika med din nivå av välmående, och vi finns här för hjälpa dig att må bättre. 

Hur? Wellbration är din go-to destination för holistisk hälsa och personlig utveckling. Vi vill erbjuda ett brett utbud av innehållsrika onlinekurser så att det finns något för alla. Vi vill att just du ska kunna hitta de verktyg som bäst hjälper dig att utveckla ditt välmående - oavsett om det är genom t ex yoga, meditation, eteriska oljor, mental träning eller kost. Vi välkomnar alla som vill vara en del av vår vision att hjälpa fler att utveckla sitt fysiska, mentala och emotionella välmående. 

Kärnan i Wellbration är att främja hälsa och välmående och vi ser på hälsa ur ett holistiskt perspektiv. Hälsa är inte bara kost eller träning - det är också vad du läser, vad du lyssnar på, vad du ser och människorna omkring dig. Just människorna vi väljer att omge oss med tycker vi är extra viktigt. Att ge sig själv hälsosamma och givande relationer är en viktig förutsättning för att må bra. Wellbration bygger på en känsla av gemenskap och i Wellbration Community kan du inspireras av andra som, liksom vi, drivs av att utveckla sig själva och sitt välmående. 

Vi vet att det kan vara svårt att prioritera att jobba med sig själv så vi har gjort det så enkelt som möjligt. Våra onlinekurser kan du göra precis var och när du vill för att det ska passa ditt schema. Eftersom allt kursmaterial är helt digitalt så kan du göra kursen i din egen takt oavsett hur långt kursupplägg det är. En åtta veckor lång kurs kan egentligen ta både färre och betydligt fler veckor att genomföra - det är helt upp till dig. Allt material du behöver finns i kursen så ditt enda uppdrag blir att skapa lite tid till att prioritera dig själv och ditt välmående. Du förtjänar att vara den bästa versionen av dig själv. Vi finns här för att hjälpa dig. 

Let's raise your wellness vibration!

 

Följ oss på instagram @wellbration för daglig wellness inspiration. 

 

Onlinekurser