Tre tips för att börja meditera

Meditation är ett av de mest kraftfulla verktygen vi vet för att höja vår wellness vibration. Meditation minskar stress, vi blir mer grundade och närvarande. Meditation hjälper oss höra vår inre röst och ger oss mer förståelse och klarhet. Meditation dämpar ångest och ger en känsla av frihet. Och meditation håller oss fokuserade på vår väg.
 
För att börja meditera och få in en meditationsrutin handlar det först och främst om att släppa alla tankar om HUR det ska vara, eller se ut. Vi vet av egen erfarenhet att vägen till meditation ser olika ut för oss alla. Här har vi samlat några tips som du kan testa för att ta de första kliven mot ett liv med meditation.
 
Tre tips för att börja meditera
  • Yoga är meditation i rörelse och kan vara ett helt perfekt sätt att göra en mjuk övergång från görande till varande. 
  • Skapa en mysig hörna där hemma där du kan göra din meditationsstund och som också påminner dig om att du är värd att sitta ner, i stillhet.
  • Ge dig själv utrymme - skriv in i kalendern när du ska meditera. I början behöver du kanske styra dig själv lite för att komma igång. Ta en stund varje dag, samma tidpunkt och samma plats för att underlätta.
Vi har flera magiska meditationskurser så just du kan hitta DIN kurs att gå. Ta första stegen mot ett liv med meditation, du kommer inte ångra dig! Här hittar du våra kurser inom MEDITATION https://wellbration.com/collections/meditation

Onlinekurser