Skapa ditt drömliv med hjälp av färg

Minns du vilken färg du drogs till när du skulle välja färgen på din ryggsäck eller mössa när du var liten? Vilken färg du valde på ditt telefonskal? Vilken färg du har på din bil? Det är ingen slump att vi dras till olika färger, och att filmer, reklam, förpackningar och spel använder färg på ett medvetet sätt för att locka till sig olika konsumenter.
 
Färg är ljus som vibrerar i olika frekvenser. Varje färg tillhör en vibration och hela universum består av olika vibrationer, en del balanserar oss och en del tar mer energi än vad det ger. Det är med detta perspektiv du kan använda färg i ditt liv.
 
Färg kan användas på en oändlig mängd olika sätt. Vi kan klä oss i färg, äta färg, meditera på färg, mötas kring färg och låta oss fyllas av färg. Färgen blir på så sätt ett verktyg för att bli varse om och veta vad vi behöver mer eller mindre av i livet.
 
Tips på färger för lugn, kreativitet och hitta din sanning:
 
  • Grönt för att komma ner i varv
  • Orange för att komma i kontakt med din kreativa kraft
  • Indigo för att finna din inre sanning och visdom.
 
Ett liv i balans är ett färgglatt liv. Genom att bli medveten om hur olika färger påverkar dig kan du skapa en unik palett av de olika färgerna som just du behöver, och bjuda in dem i de olika aktiviteterna, maträtterna, omgivningar med mera där du kan låta den färgens essens uttrycka sig och fylla ditt liv med dess unika energi.
 
Vill du djupdyka ner i färgens magiska värld och höja din wellness vibration? Gå Sara Garantys fantastiska kurs "Skapa ditt drömliv med hjälp av färg"

Onlinekurser