Josefin Dahlberg: "Varför jag grundade Wellbration"

Wellbration = min egna drömplattform med kurser jag själv vill gå! Jag har i flera år gått onlinekurser för att utvecklas inom välmående och för personlig utveckling men alla kurser jag gått har varit internationella och jag kände att det var dags för en svensk plattform med kurser inom det här området på svenska!

Onlinekurser är superetablerat runt om i världen men i Sverige har det inte riktigt slagit igenom än men både genom det stora holistiska hälsointresset som växer och pandemin har fler fått upp ögonen för att både ta hand om sig själva men också att göra sin träning eller jobba med dig själv online. Och det var just under pandemin som jag kände att det var perfekt tajmning att starta Wellbration för att hjälpa fler att ta hand om sig själv när och var det passar dem. Onlinekurser är ett fantastiskt sätt att få information på, utvecklas genom då du kan göra dem vår och när som helst. 

Jag brinner för att ta hand om mig själv för att må så bra som möjligt och att inspirera andra att göra samma sak och Wellbration är det ultimata sättet att sprida välmående och personlig utveckling på. Här samlar vi inspirerande och kunniga personer som guidar oss genom sina onlinekurser till att utveckla oss själva och ta hand om oss själva mer och det vet jag är precis vad vi behöver. Ju mer jag investerat i min egen hälsa och utveckling desto bättre har jag mått och ju fler drömmar har jag uppfyllt och ni vill jag hjälpa ännu fler att göra samma sak.

Med Wellbration vill jag skapa ett härligt community för holistisk hälsa för att inspirera fler till att ta sin hälsa på allvar men att på ett enkelt sätt få in goda vanor och rutiner i sin vardag. Genom våra onlinekurser kan du när som helst och var som helst bli guidad till att höja din wellness vibration, din Wellbration!

Jag ser så mycket fram emot att utveckla Wellbration med ännu fler fantastiska kursskapare och onlinekurser för att kunna sprida wellness vibes till ännu fler och jag hoppas du vill vara med oss på resan! 

Josefin Dahlberg
@JosefinDahlberg.se