4 enkla tips hur du skiftar din energi och höjer din vibration

Vad vi gör, vad vi läser, hur vi rör på oss, vad vi tittar på, vilka vi umgås med, vad vi äter – allt påverkar oss och vår energi. Genom att göra medvetna val kan vi alltså höja vår energi och må bättre. Här kommer fyra enkla tips på hur du kan skifta din energi och höja din vibration:


Känn tacksamhet - Ett av de snabbaste sätten att höja sin vibration på är genom tacksamhet. Ta en paus från den här artikeln och titta dig omkring i rummet du befinner dig i. Känn in, vad är du tacksam för just nu? Tacksamhet är otroligt kraftfullt och det får oss att skifta vårt mindset från det vi inte har till allt vi faktiskt har. 


Rörelse - Har du hört talas om uttrycket rörelse ger rörelse? Genom att röra på kroppen en stund varje dag får vi igång energiflödet, blir av med gammal energi som sitter stagnerat i kroppen och fyller istället på med ny energi som höjer vår vibration.


Ät näringsrik mat - Maten vi äter påverkar oss mer än vad många tror. Näringsfattig och processad mat kan få oss att känna oss trötta, tunga i kroppen och energilösa medan en näringsrik kost får oss att bli på bättre humör och höjer vår energi.


Ha kul - Ett enkelt sätt att höja din vibration är att skratta och ha kul. Omge dig av människor som ger dig energi, läs en rolig bok, se en Feel Good-film, ge tid åt dina hobbys, ge ett leende till främlingar och skratta så ofta du kan.

 

Vill du höja din vibration ytterligare? Gå en av våra onlinekurser inom holistisk hälsa och personlig utveckling för att utveckla dig själv och ditt välmående. Spana in alla våra onlinekurser här.

Let's raise your wellness vibration,

TEAM Wellbration