3 sätt att höja din wellbration

Det finns flera enkla sätt att höja ditt välmående, eller som vi kallar det - din wellbration (wellness vibration). Här kommer några tips på hur du snabbt kan skifta din energi och höja din vibration för att må bättre: 

  • Skriv en tacksamhetslista

Tacksamhet är en grundpelare i vårt välmående. Vi har så mycket att vara tacksamma för och ändå fastnar vi lätt i att inte ha tillräckligt. När vi skriver en lista över saker vi är tacksamma över så skiftar vi vårt mindset från det vi inte har till allt vi faktiskt har och vi lovar dig, det här kommer garanterat att höja din wellbration Det behöver inte vara en lång lista, börja med tre saker och fyll på om du vill. 

  • Gör något du älskar

Finns det något i ditt liv som du älskar att göra och som ger dig massor av energi, men som alltid verkar hamna längst ner på priolistan efter alla “måsten” och “borden”? Kanske en hobby, kanske en self-care rutin eller kanske bara att läsa en bra bok? Då är det dags att det hamnar högst upp på priolistan! 

  • Rör på dig

Rörelse skapar rörelse. Skifta din energi genom att röra på kroppen och släpp taget om tankar eller känslor som hängt kvar. Sätt på din favoritlåt och dansa loss, ta en promenad i naturen eller sträck ut kroppen med ett härligt yogapass - you pick!

Let's raise your wellness vibration!

 

Följ oss på instagram @wellbration för daglig wellness inspiration. 

Onlinekurser